Pers - Focus op Zutphen
Foto van Focus op Zutphen gebruikt door De IJsselstroom voor de Open Monumentendag - 10 september 2017 (klik hier voor de poster in PDF-formaat)
Foto gebruikt door Moederscheim Moonen architecten voor een artikel over P+R Station Zutphen in de nieuwsbrief van 'De Architect' - 8 juni 2017
Foto's op www.dorsoduro.nl 5 februari 2017 (klik hier voor de pagina op Dorsoduro)
Zomerfoto in de Stentor van vrijdag 15 juli 2015 (links onderin de pagina). Klik hier voor de pagina in PDF-formaat. Klik hier voor de bijbehorende fotoserie.
Posters bij de officiƫle opening van de gerenoveerde Marspoortstraat en Groenmarkt. De Gemeente maakte hiervoor gebruik van de foto's op deze website. Bekijk hier de posters in PDF-formaat van de Groenmarkt en de Marspoortstraat. Klik hier voor de fotoserie.
De Stentor, 25 november 2015 - een door Marije Slot-Freeve op Facebook gedeelde foto van FoZ zorgt voor veel discussie. Naar aanleiding daarvan plaatst De Stentor ook een foto.
Zutphen Bruist, 1 juli 2015 - aandacht voor de website
De Stentor, dinsdag 24 maart 2015 - ondergetekende maakte foto's van de Marstunnel en waarschuwde de politie. Klik hier voor de fotoserie van de Marstunnel.
De Stentor, dinsdag 3 februari 2015 - aandacht voor de website (klik hier voor een filmpje en de fotoserie, of hier voor een PDF).
De Koerier, woensdag 22 oktober 2014
Powered by SmugMug Log In